تحصیل در هلند

هلند یکی از کشورهای توسعه یافته و ثروتمند جهان است، که دارای جمعیت بزرگ شهرنشین می باشد. هلند به خاطر شهر های دانشجویی با کیفیت مشهور می باشد. تحصیل در هلند برای کسانی به دنبال تحصیلات بین المللی در مراکز معتبر هستند و در عین حال از دوچرخه سواری و بازدید از مناظر زیبا لذت می برند یک انتخاب ایده آل محسوب می شود.

تحصیل در هلند را می توان یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای دانشجویان بین المللی در قاره اروپا دانست که  از دلایل این محبوبیت می توان عواملی مانند سطح کیفی بالا در آموزش، نرخ شهریه نسبتاً مناسب و دوره های ارائه شده بسیار به زبان انگلیسی (مردم هلند به تسلط زیاد در زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم مشهور هستند) را نام برد.

اخذ پذیرش برای تحصیل در هلندتحصیل در هلند

برای تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی و ارشد باید مدرک آیلتس با نمره 6-6.5 به بالا داشته باشید همچنین برای تحصیل در هلند به زبان آلمانی باید در ایران مدرک زبان آلمانی B2 گرفته باشید تا شانس دریافت ویزای خود را بالا ببرید. تحصیل در مقطع دکترا در هلند می تواند به صورت رایگان و بدون شهریه انجام شود و دانشجو فقط هزینه زندگی خود را می پردازد. مانند دیگر کشورهای اروپایی پس از اتمام دوره دکترا می توان برای اخذ اقامت هلند اقدام کرد.

هزینه تحصیل در هلند

هزینه تحصیل در هلند بر حسب این که آیا شما اهل یکی از کشورهای اتحادیه ی اروپا باشید یا نه متفاوت است . اگر اهل یکی از کشورهای اروپایی نباشید می توانید انتظار داشته باشید که برای مقطع کارشناسی بین 8000 تا 12.000 یورو و برای مقطع ارشد 10.000 تا 12.000 یورو در سال شهریه بپردازید. در مقطع دکترا دانشجویانی که موفق به دریافت بورسیه تحصیلی می شوند می توانند حقوق ماهیانه در حدود 1500 تا 2000 یورو دریافت کنند.

هزینه زندگی در هلند برای دانشجویان را می توان در حدود 700 تا 900 یورو در ماه تخمین زد که شامل اسکان، خورد و خوراک، رفت و آمد، تفریح و غیره می شود. همچنین با درنظر گرفتن امکان کار دانشجویی (10 ساعت برای مقطع کارشناسی، 20 ساعت برای مقطع ارشد و 30 ساعت برای دکترا) دانشجویان بین المللی می توانند با کار کردن در هلند قسمت عمده مخارج خود را پوشش دهند.

ویزای دانشجویی هلند

فرآیند اخذ ویزای دانشجویی هلند برای شهروندان غیر اروپایی به شرح زیر می باشد:

  • در ابتدا شما باید درخواست اجازه اقامت موقت به نام MVV (مجوز برای اقامت موقت) ارائه دهید. دانشگاه میزبان احتمالاً این فرآیند را برای شما انجام می دهد ولی شما باید تمامی مدارک ضروری را به زبان هلندی، انگلیسی، فرانسه یا آلمانی و یا ترجمه رسمی به یکی از زبان های ذکر شده را  تهیه کنید. همچنین مدارک اولیه که نشان دهد شما برای یک دوره ثبت نام کرده اید و شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه (500 یورو) هزینه صدور اقامت (500 یورو) و در نهایت هزینه زندگی خود به مدت 3 ماه را به حساب دانشگاه واریز نمایید.
  • شما در طول 5 روز اول پس از ورودتان باید اجازه اقامت سالیانه بگیرید که برای مدت یک سال معتبر بوده و پس از اتمام هر سال باید تمدید شود.
  • شما همچنین در طول 3 روز اول پس از ورودتان به هلند باید در پلیس محلی سازمان اتباع خارجی ثبت نام کنید و به آنها اثبات کنید که جایی برای زندگی و پول کافی برای مخارجتان در حین تحصیل در هلند را دارید.

Leave a Comment

All fields are required. Your email address will not be published.